Ostoskorisi on tyhjä

Anna kotisi sisustus kertoa jotain itsestäsi
Ympäröi itsesi kauneudella

Mistä aloittaisit?

Katso tarjouksemme

Menu

Paneeliverhot

Useita kauniita paneeliverhoja osoitteessa Dekoria.fi  hyvä ja moderni vaihtoehto perinteisille kangasverhoille

Paneeliverhot ovat kokeneet todellisen renessanssin viime vuosina kauniina vaihtoehtona perinteisille verhoille, joita löytyy lähes jokaisesta suomalaiskodista. Yhdessä esimerkiksi voilee laskosverhojen kanssa voit luoda jotain todella kaunista sisustukseesi, kun valitset yhteensopivat värit ja kuviot.

Me Dekoriassa tarjoamme mahtavan suuren ja kauniin valikoiman paneeliverhoja erittäin kilpailukykyisin hinnoin ja houkuttelevan kattauksen värejä ja kuvioita. Täällä verkkokaupassamme voit nähdä, mitä meillä on tarjottavaa sekä tilata ilmaiset kangasnäytteet, jotta oikean valinnan tekeminen ja unelmaverhojesi löytyminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa.

Ethän unohda, että osoitteessa Dekoria.fi, me ompelemme paneeliverhosi mittojen mukaan.

Paneeliverhot toimitetaan 2 kpl:een settinä ja juoksukujalla toiveiden mukaisesti. Mukana tulevat painotangot varmistavat, että verhosi pysyvät aina paikallaan.

Mikäli sinulla on erityistoiveita uusia paneeliverhojasi koskien, kirjoita siitä meille tilauksesi yhteydessä. Voit lukea lisää paneeliverhoista täältä verkkokaupastamme, ja olet aina sydämellisesti tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, mikäli sinulla on kysyttävää. 

 

Dekoria.fi – suurin valikoima paneeliverhoja kotiisi tai työpaikallesi. Me ompelemme myös mittojen mukaan

Paneeliverhot ovat kaunis ja moderni ratkaisu suuriin ikkunapintoihin, mutta ne sopivat myös liukuoviksi ja tilanjakajiksi.

Paneeliverhoja voi muokata maun mukaan ja yhdistellä erilaisten verhojen kanssa, mahdollisuuksia on lukemattomia. Sinä päätät kuinka haluat niitä yhdistellä. Meillä Dekoriassa voit valita mahtavan suuresta valikoimasta erilaisia paneeliverhoja: yksivärisiä, raidallisia, printattuja, läpinäkyviä ja tietysti metrimitalla erilaisia kuvioita ja ompeleita. Vain mielikuvituksesi on rajana, kuinka yhdistelet yhtä aikaa sekä persoonallisia että ainutlaatuisia ratkaisuja, jotka sopivat täydellisesti sinulle sinun kotiisi, juuri siten kuin sinä haluat.

Paneelit voidaan asentaa sekä yksittäin että yhdessä yhtenä paneeliverhona, joka asennetaan juoksukujan avulla pyöreään verhotankoon, jolloin se on säädettävissä ainoastaan käsin. Verho voidaan myös yhdistää asiakkaan jo olemassa olevaan overlock tai velcro -paneeliverhosysteemiin. Voit tilata ilmaiset kangasnäytteet ja tilata uudet paneeliverhosi verkkokaupastamme, kun olet päättänyt minkä mallin haluat. Nopea toimitus edullisin hinnoin, meillä on Euroopan suurin ompelimo.

Ota meihin yhteyttä, mikäli tarvitset lisätietoja tai sinulla on erityistoiveita. Meille auttaminen on arvokasta asiakaspalvelua ja haluamme, että saat juuri sellaisen sisustuksen joka sopii sinulle ja jollaista olet toivonutkin.

Tervetuloa osoitteeseen Dekoria.fi - me toimitamme suomalaisille paneeli-, rulla- ja perinteiset verhot ja paljon, paljon muuta.