Ostoskorisi on tyhjä

Anna kotisi sisustus kertoa jotain itsestäsi
Ympäröi itsesi kauneudella

Mistä aloittaisit?

Katso tarjouksemme

  • Tilaustyöt
Menu

Suodatin

-
lisää (14)vähemmän
lisää (44)vähemmän

Pimentävät laskosverhot

Laskosverhot pimentävällä kankaalla

Nukkuisitko mielummin pidempään ilman auringon herättäviä säteitä? Silloin laskosverhot pimentävällä kankaalla ovat täydellinen valinta makuuhuoneeseesi. Saatu nukuttua pidempään ja tunnet olosi paremmin levänneeksi, kun saat hyvää ja kunnollista unta.  

Valikoimamme sisältää yksivärisiä sävyjä, joten voit helposti sovittaa verhosi värimaaliman muuhun sisustukseen. Me täällä Dekoriassa toivomme, että löydät juuri sen verhon, joka sopii sekä sinun tyyliisi että tarpeisiisi.

Verhot eivät ole koskaan 100 prosenttisesti pimentäviä, mutta ne ovat yksi markkinoiden pimentävimmistä verhomalleista. Kun valitset uudet laskosverhot, huomoithan seuraavat asiat: 

1) Ikkunan mitat (sisämitta, ulkomitta, korkeus ja leveys)

2) Asentamismahdollisuudet (seinä, katto, ikkuna, ikkunankarmit)

3) Huoneesi värit ja tyyli

Osta edulliset laskosverhot pimentävällä kankaalla 

Meiltä Dekoriasta löydät aina korkealaatuisia ja edullisia laskosverhoja. Voit sisustaa kotisi uusilla verhoilla, vaikka haluatkin samalla pitää huolta budjetistasi. 

Kaikki meidän laskosverhot pimentävällä kankaalla: 

- On valmistettu vahvasta plyesterikankaasta

- On helpopo asentaa seinään, ikkunaan tai kannattimiin

- Saa useissa standardimitoissa

- Voidaan ommella mittojen mukaan

- Saa nauhalla tai helminauhalla  

Mikäli et ole värivalinnastasi täysin varma, voit aina tilata ilmaisen kangasnäytteen. Voit myös ottaa meihin yhtetyttä, mikäli sinulla on kysyttävää verhoista, materiaaleista tai mitoista. Tilaamalla laskosverhosi meiltä Dekorialta, saat yli 400€:n ostokset ilman postikuluja. 

Pimentävät laskosverhot

Mikäli et halua herätä auringonpaisteeseen, suosittelemme näitä pimentäviä laskosverhoja, jotka on saatavissa useissa kauniissa väreissä.

Katso myös tavalliset laskosverhot mallistoista Chenille, Edinburg ja Rustica. Nämä tekstiilit ovat vahvoja ja lähes yhtä pimentäviä kuin pimennyskankaat.

Kippi-ikkunoihin voidaan tilata ikkunahelat, jolloin sinun ei myöskään tarvitse porata reikiä.

Toukokuusta 2018 lähtien painopalkkien kanavat ovat laskosverhojen etupuolen sijaan takapuolella. Mikäli olet ostanut laskosverhot ennen toukokuuta 2018 ja haluaisit muutoksen verhoihisi, laita meille viestiä.