Ostoskorisi on tyhjä

Anna kotisi sisustus kertoa jotain itsestäsi
Ympäröi itsesi kauneudella

Mistä aloittaisit?

Katso tarjouksemme

Menu

Pimentävät verhot

1.luokan pimennysverhoja ja pimentävät verhoja. Suurin valikoima on osoitteessa Dekoria.fi

Nykyajan yhteiskunnassa on enemmän ja enemmän ihmisiä, jotka työskentelevät öisin ja joilla siksi on tarve hyville unille päiväsaikaan. Hyvät unet tarvitsevat rauhaa ja pimeyttä, sen tietää jokainen, joka on yrittänyt nukkua huoneessa, jonne paistaa aurinko.

Dekoria.fi voi tarjota todella suuren valikoiman pimennysverhoja ja pimentäviä verhoja. Täältä verkkokaupastamme voit löytää pimentävät rullaverhot kaikkiin kotisi huoneisiin, sekä pimennysverhot, jotka samanaikaisesti ovat käytännölliset ja kauniit. Erittäin suosittu ratkaisu sekä makuuhuoneeseen, että olohuoneeseen ja keittiöön.

Meidän pimentävät rullaverhot on varustettu joko lapsilukkoisella ketjulla tai joustomekanismilla ilman ketjua, joka tekee niistä hyvin soveltuvia sekä lastenhuoneeseen että päiväkoteihin. Pantentoimamme joustomekanismi Smartroll™ testataan jatkuvasti maksimaalisella painolla 10.000 kertaa, jotta asiakkaamme saa taatusti parasta mahdollista laatua.

Toimitamme mielellämme myös pimennysrullaverhomme mittojen mukaan, mikäli niin toivotaan. Täällä verkkokaupassa voit tutkia eri vaihtoehtoja ja valita juuri oikean värisen ja kuvioisen rullaverhon pimennykseen, jotta se varmasti sopii sinun makuusi ja kotiisi. Voit myös tilata ilmaisen kangasnäytekappaleen, jotta voit varmistua valinnastasi.

Aprikoitko jotain? Ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluumme, he auttavat sinua erittäin mielellään oikeiden tuotteiden valinnassa. Olemme aina lähellä, vain puhelinsoiton päässä.

 

Pimentävät verhot vahvoista ja kauniista materiaaleista. Dekoria.fi tarjoaa ompelun mittojen mukaan

Me voimme Dekoriassa tarjota vaihtoehtona pimennysverhoille pimentäviä verhoja laskosverhoina. Toimitamme pimentävät verhosi valkoisella alumiinitangolla ja kaikilla tarvittavilla tarvikkeilla, jotta voit kiinnittää verhosi ikkunaan, seinään tai kattoon.

Huomioithan, että pimentävät verhot eivät ole 100% pimentävät, mutta me tarjoamme markkinoiden pimentävimpiä kankaita. Lähetämme sinulle mielellämme kangasnäytteet, jotta voit itse katsoa, kuinka pimentävä kangas todellisuudessa on. Katso myös tavallinen laskosverhomallistomme: Arcana, Edinburg, Luxery, Odisea ja Sinfonia. Nämä mallit ovat luonteeltaan vahvoja ja lähes yhtä pimentäviä kuin pimentävät kankaat.

Laskostettuna laskosverhot ovat noin 20-25 cm:n pituisia, ja narulla on helppo säätä verhosi pituutta. Narun voin helposti laittaa oikealla tai vasemmalle, mutta laskosverhot saa myös ketjulla kuten verhot, jotka ovat ommeltu mittojen mukaan. Sisäänommellut muovitangot toimivat painona ja pitävät pimennysverhosi paikallaan.

Verhokankaan voi ongelmitta irrottaa alumiinitangosta ja pestä pesukoneessa.

Katso kaikki meidän pimentävät verhomme ja rullaverhomme pimennykseen täältä verkkokaupastamme ja ota yhteyttä asiakaspalveluumme, mikäli tarvitset lisätietoja. Palvelemme arkipäivisin klo 9.00 - 15.00 valmiina autaamaan sinua.

Pimentävät laskosverhot - Pimennysverhot - Rullaverho pimentävät