Ostoskorisi on tyhjä

Anna kotisi sisustus kertoa jotain itsestäsi
Ympäröi itsesi kauneudella

Mistä aloittaisit?

Katso tarjouksemme

Menu

Verhot netistä

Tilaa uudet verhosi osoitteesta Dekoria.fi. Edullisia standardikokoisia verhoja tai verhoja mittojen mukaan

Verhoja on saatavilla monessa eri muodossa: klassiset verhot rypytyksellä, koukuilla, lenkeillä tai juoksukujalla. Verhot ovat myös saatavilla pimennysverhoina, paneeliverhoina, laskosverhoina ja valmiiksi ommelluina verhosetteinä.

Me Dekorialla voimme tarjota kaiken, ja sinä voit tilata verhosi netistä, oli ne sitten valmisverhot tai verhot mittojen mukaan. Meiltä löydät myös edulliset verhot ja aletuotteita. Vuorokauden ympäri voit tilata ilmaiset kangasnäytteet, jotta sinä kotonasi voit nähdä ja tuntea kankaan laadun ja rauhassa päättää, mikä mallisto sopii juuri sinulle ja sinun kotiisi parhaiten. Mikäli haluat itse ommella verhosi, voit myös tilata verhokankaat metrimitalla täältä verkkokaupastamme.

Me emme myy ainoastaan klassisia verhoja, vaan meiltä löydät myös suuren valikoiman alusverhoja - myös läpinäkyviä ja pitsiverhoja, mm. duo verhoja, hapsuverhoja ja niin kutsuttuja Nature Chic -tuotteita. Nature Chic on mallistomme, joka on tehty luonnonvärjätystä puuvillasta ja siinä on palloja tuomaan koristeellisuutta. Mallistosta löydät verhot, laskosverhot, kaitaliinat ja tyynynpäälliset.

Me tarjoamme paljon mahdollisuuksia. Mikäli pidät tyylipuhtaasta sisustuksesta, vilkaise kauniita rulla- ja paneeliverhojamme. Onko tyylisi enemmän lämmin ja kotoisa hygge? Ehkä laskosverhot ovat silloin sinun juttusi. Voit aivan taatusti löytää mallistoistamme juuri sellaiset verhot, jotka varmasti sopivat sinun uniikin tyyliisi. Mikäli tarvitse valitsemisessa apua, voit aina soittaa asiakaspalveluumme, joka mielellään auttaa sinua.

Euroopan suurin ompelimo Dekoria.fi tarjoaa edullisia verhoja, mittojen mukaan

Teoria ja todellisuus eivät aina kohtaa. Eritysesti vanhemmat talot eivät sovi yhteen tämän päivän standardimitoitettujen verhojen kanssa. Sen me tiedämme meillä Dekoriassa ja siksi tarjoammekin mahdollisuuden ommella verhosi mittojen mukaan.Meillä on Euroopan suurin ompelimo ja voimme siksi tarjota sekä verhosi ompelun mittojen mukaan että nopean toimituksen.

Osta laatuverhot verkkokaupasta ja tilaa valmisverhot verkkokaupasta. Meillä on paljon verhoja alennuksessa - edullisia verhoja, joihin kaikilla on mahdollisuus päästä käsiksi. Kiertele verkkokaupassamme ja katso omin silmin, mitä voimme tarjota sinulle, valikoimamme ei nimittäin aivan hetkessä lopu.

Soita meille ja voimme jutella verhoista mittojen mukaan, alennusverhoista ja edullisista verhoista. Meillä on tuhansittain ideoita ja me mielellämme toteutamme ajatuksesi oli se sitten valmisverhot verkkokaupastamme tai mittojen mukaan ommellut verhot.
Laskos verhot - Rullaverhot - Klasikkverhot