Ostoskorisi on tyhjä

Anna kotisi sisustus kertoa jotain itsestäsi
Ympäröi itsesi kauneudella

Mistä aloittaisit?

Katso tarjouksemme

Menu

IKEA Päälliset

Meillä on yli 70 erilaista liukumatonta tekstiiliä, jotka ovat sopivat päällisiksi IKEA huonekaluihin. Tiesitkö, että IKEA:sta voit ostaa sohvan ilman päällistä? Osta sohva IKEA:sta ja anna meidän laittaa päällinen yli 70 erilaisen tekstiilin valikoimasta. Päällinen on irrotettava  ja konepestävä.

Anna IKEA sohvallesi uusi ilme tai kunnosta vanha IKEA sohva tai nojatuoli.

Päälliset eivät ole IKEA:n alkuperäistuotteita. Emme suosittele päällisiä nahkakalusteisiin, koska istuvuus on erilainen.

Meillä on yli 100 erilaista liu’un estävää tekstiiliä, jotka sopivat IKEA kalusteiden päällisiin. Tiesitkö, että voit ostaa IKEA:sta sohvan ilman päällistä?

Osta sohvasi IKEA:sta ja anna meidän verhoilla se yhdellä 100:sta kankaastamme. Päälliset voidaan helposti irrottaa ja pestä pesukoneessa.

Anna IKEA sohvallesi uusi elämä ja verhoile vanha IKEA sohvasi tai nojatuolisi uudelleen.

Päälliset eivät ole IKEA:n alkuperäistuotteita. Emme suosittele nahkakalusteiden uudelleenverhoilua, sillä istuvuus on erilainen.

Dekorialla me pidämme IKEA:sta. Itse asiassa niin paljon, että meillä on 100 erilaista liu’un pitävää ja kaunista kangasta, joilla voit uudistaa IKEA huonekalusi. Ne sopivat niin sohvaan, nojatuoliin, kuin ruokapöydän tuoleihinkin. Ehkä oletkin jo käynyt selaamassa metritavarana myytäviä kankaita ja löytänyt suosikkisi? Ja varmasti jo tiedät, että IKEA huonekaluja voi ostaa ilman päällisiä? No nyt ainakin tiedät! Meidän päällisemme ovat helposti irrotettavissa ja konepestäviä. Kotona rentoutuminen on helpompaa, kun koiran tassunjäljistä tai rasvaisista lapsen käsistä ei tarvitse huolehtia. Päälliset eivät ole IKEA:n alkuperäisiä päällisiä, mutta me ompelemme ne tarkasti ja ammattimaisesti, jotta ne varmasti sopivat IKEA huonekaluihin.