Ostoskorisi on tyhjä

Anna kotisi sisustus kertoa jotain itsestäsi
Ympäröi itsesi kauneudella

Mistä aloittaisit?

Katso tarjouksemme

Menu

Klassikkoverhot

Dekorialta löydät kaikki verhomallit ja lisävarusteet. Me ompelemme ne haluamassasi mitassa, jotta ne sopivat juuri sinun ikkunoihisi.

Saa sopivat tyynynpäälliset ja päiväpeitot ja ystäväsi luulevat, että olet ommellut ne itse! Valitse yli 300 erilaisesta mallista.

Katso suuremmasta valikoimastamme, mitä tarjoamme verhoihin ja lisävarusteiksi:

Kangasverhot ja materiaalit verhoihin jättimäisestä valikoimastamme. Osoitteesta Dekoria.fi löydät kaiken ja ompelemme mielellämme uudet verhosi mittojen mukaan

Osoitteessa Dekoria fi voit yksinkertaisesti löytää kaiken mikä tulee kangasverhoihin ja verhomateriaaleihin ja lisävarusteisiin ja kaikkeen mahdolliseen. Valikoimassamme on yli 300 erilaista mallia kangasverhoja, tuplaverhoja, alusverhoja, verhosettejä ja paljon muuta. Mikäli kangasverhot eivät sovi ikkunoihisi, ompelemme ne mittojen mukaan. Me käytämme Euroopan suurinta ompelutehdasta ja voimme taata ykkösluokan työtä ja nopean toimituksen. Ja tietysti toivoessasi, voit myös ompeluttaa verhoihin sopivat sängynpäälliset ja tyynynpäälliset ilman, että sinun tarvitsee tehdä ompelun eteen mitään.

Me voimme tarjota kangasverhot rypytysnauhalla, kangasverhot koukuilla, kangasverhot juoksunauhalla, kangasverhot lenkeillä, kangasverhot pimennykseen ja paljon paljon muuta - tällaista valikoimaa tuskin löydät muualta Euroopasta.

Täältä meidän verkkokaupastamme voit tilata ilmaiset kangasnäytteet, jotta saat varmasti valittua parhaat mahdolliset verhot tai verhokankaat, joista haluat verhosi ommeltavan. Kutsumme sitä asiakaspalveluksi, jossa ajattelemme asiakkaan parasta.

Kun olet tehnyt päätöksesi, voit tietenkin tilata ja maksaa verkossa. Toimitamme suoraan ovellesi. Helppoa ja kätevää!

Katso suuren kangasvalikoiman tuhannet erilaiset mallit täällä verkkokaupassamme. Tarjoamme ainoastaan parasta laatua kolmessa eri hintaluokassa.

Onko sinulla kysyttävää tai haluatko lisätietoja? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, olemme täällä ainoastaan auttaaksemme sinua verhoasioissa joka arkipäivä klo 9.00 - 15.00.

Kangasverhot & verhokankaat markkinoiden parhaalla laadulla. Vieraile Dekorian verkkokaupassa ja katso itse

Nykyaikaisissa kodeissa on usein suuria lasipintoja ja kovia lattiapintoja, jolloin kangasverhot ja muut kodintekstiilit luovat kotoisaa tunnelmaa ja pehmentävät ääntä. Osoitteessa Dekoria.fi voit valita lukuisista vaihtoehdoista modernit kangasverhot, jolloin alusverhot sopivat aurinkoa estäviin kaihtimiin, jotka taas sopivat koristeellisiin kuvioillisiin sivuverhoihin.

Suunnitteletko kotisi raikastamista uusilla verhoilla ja ehkä tyynynpäällisillä, tule osoitteeseen Dekoria.fi, jossa tarjoamme Euroopan suurimman valikoiman verhokankaita ja sopivia kankaita sängyn- ja tyynynpäällisiin. Pisteenä iin päälle: Mikäli haluat verhot, päälliset sänkyyn ja tyynyihin ommeltua mittojen mukaan, teemme sen mielellämme. Uskomatonta, mutta totta -  se on osa tunnettua asiakaspalveluamme. Tiedämme, että asiakkaamme arvostavat sitä suuresti.

Lisää siihen jättimäinen valikoimamme erilaisia kangasverhoja ja verhokankaita, ilmaiset kangasnäytteet, Euroopan suurin ompelimo, nopea toimitus ja helppo tilaus- ja maksusysteemi - ja sinulla on yksinkertaisesti paras sisustustekstiilien kumppani, jonka voisit toivoa.

Tutustu verkkokauppaamme ja katso omin silmin, mitä voimme tarjota, se on enemmän kuin uskotkaan.