Ostoskorisi on tyhjä

Anna kotisi sisustus kertoa jotain itsestäsi
Ympäröi itsesi kauneudella

Mistä aloittaisit?

Katso tarjouksemme

Menu

Kodintekstiilit

Meillä on suuri valikoima keittiötektiilejä, kuten pöytäliinoja, kappaverhoja, tuolinpäällisiä, tyynyjä, esiliinoja, patalappuja, leipäkoreja, jne. Meiltä löydät niin romanttiset kuin tyylipuhtaatkin vaihtoehdot. Useat tuotteet on saatavissa yhteensopivissa kankaissa.

Valitse verhot tai laskosverhot samasta tai yhteensopivasta kankaasta kuin pöytäliina, tyyny ja tuolinpäällinen.

Kaikki se aika, jonka vietit keittiössä, pääsee vielä paremmin oikeuksiinsa, kun ruokapöydän kattaus on kaunis ja mietitty. Se on myös tapa hemmotella sekä sinua itseäsi että vieraitasi. 

Meiltä Dekorialta saat juuri sen laadukkaan pöytäliinan, josta olet unelmoinut ja joka tekee pöytäsi kauniiksi samalla, kun se suojaa sitä. Olipa se sitten klassinen valkoinen pöytäliina tai hulluttelevampi värjätty kangas, on valikoima laaja ja hinnat edulliset. 

Mikäli haluat jotain erityisen hyvää, voit valita lisäksi laajasta valikoimasta pöydänalusia, tavallisia kangasserviettejä, kaitaliinoja ja leipäkoreja täydentääksesi kokonaisvaikutelmaa. 

Ja nyt kun olet päässyt vauhtiin, mikset uudistaisi samalla keittöntuolitkin uudella verhoilulla, mikäli ne ovat jo kuluneet ja väsyneen näköiset? Kiertele rauhassa verkkokaupassamme ja ota meihin yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää.

Asuitpa sitten romanttisessa maalaisidyllissä tai New Yorker -loft asunnossa, meiltä löydät kaikki kodin tekstiilit maan ja taivaan väliltä. Valitse esimerksiksi pöytäliina, verhokappa, tuolinpäälliset, pehmusteet, esiliinat, patalaput ja leipäkorit. Luo oma kokonaisuutesi antamalla meidät ommella lempikankaistasi tuotteita, joita ei varmasti tule muualla vastaan. Nyt kun olet saanut maistiaisen uniikeista mahdollisuuksita, meiltä löytyy myös päiväpeitot, verhot, IKEA-päälliset ja kaikki, mitä ajattelit, jotta sisustuksestasi tulee aivan omanlaisensa.