Ostoskorisi on tyhjä

Anna kotisi sisustus kertoa jotain itsestäsi
Ympäröi itsesi kauneudella

Mistä aloittaisit?

Katso tarjouksemme

Menu

Päiväpeitot ja Huovat

Meillä on suuri valikoima päiväpeittoja, tyynynpäällisiä, fleecemattoja ja huopia.

Päiväpeitot ja tyynynpäälliset on saatavissa yhteensopivissa tekstiileissä ja niistä kaikista löytyy lukuisia eri variaatioita, joten varmasti löydät juuri sinun sisustukseesi sopivat mallit. Ainoana Suomessa, Dekoria tarjoaa myös verhot, jotka sopivat uuteen päiväpeittoosi !

Voimme ommella päiväpeiton halutun kokoiseksi, jotta se sopii tarkalleen sinun sänkyysi.

Tyynynpäällisiin meillä on luonnollisesti yhteensopivat tyynytäytteet.

Päiväpeitot
Päiväpeitot
Huovat
Huovat

Päiväpetto voi pelastaa makuuhuoneesi kaaokselta. Heittämällä päiväpeiton sänkysi päälle, kaikki näyttää heti selkeämmältä ja siistimmältä. Lisäämällä pari kaunista, pehmeää tyynyä koristeeksi, saat yhtenäisen huoneen, joka toimii.

Päiväpeittomme on saatavissa tikattuna neliönä, tikattuna raitana ja tikattuna ruutuna ja voit valita yli 1000:sta erilaisesta vaihtoehdosta ja 400:sta erilaisesta mallista.  

Mikäli sinulla on kaunis IKEA divaani tai muu IKEA huonekalu huoneesi lukunurkkauksessa, voit valita verhoilun, joka sopii päiväpeittoosi. Tai ehkäpä kaipaatkin kunnon kontrastia.

Meillä on suuri valikoima päiväpeittoja , tynnynpäällisiä, fleecepeittoja ja huopia.

Päiväpeitot ja tyynynpäälliset voit saada yhteensopivissa kankaissa ja vaihtoehtoja on monia, joten varmasti löydät juuri sinun kotiisi sopivat tuotteet.

Dekoria tarjoaa myös verhoja, jotka sopivat uuteen päiväpeittoosi!

Ompelemme päiväpeittosi juuri sen kokoiseksi, kuin tarvitset, jotta se taatusti sopii sinun sänkyysi. Tyynynpäällisiin meillä on luonnollisesti sopivat tyynyntäytteet.

Kaunis päiväpeitto, joka sopii täydellisesti sänkyysi, on kullan arvoinen, kun sisustat makuuhuonettasi. Ei ole mitään niin ärsyttävää, kuin sänky, jonka petaamiseen menee koko aamu. Sopiva päiväpeitto pelastaa paljon, ja olet valmis puolessa minuutissa. Meiltä Dekoriasta löydät varmasti oikeanlaisen päiväpeiton juuri siinä värissä, tekstuurissa ja koossa, jota olit ajatellutkin. Jos haluat hieman ekstraa, voit antaa meidän ommella pari koristetyynyä, torkkupeiton ja verhot, jotka kaikki sopivat yhteen. Voit myös selailla kuvastoamme, josta löydät settejä makuuhuoneeseen, niissä on molemmat, peitot ja tyynyt. Olemme valmiita auttamaan makuuhuoneesi sisustamisessa.